13 december 2014

REAL RACING 3 van EA-GAMES.


Één van de mooiste en populairste racegames uit de App-Store krijgt nog net voor de Kerst een leuke uitbreiding. 
Real Racing 3 krijgt een eindejaar-update met drie Ferrari’s
Een tijdje vernamen we niks meer van de populaire gratis racegame Real Racing 3, maar net voor het eindejaar en het sluiten van de App Store in de kerstperiode, laat uitgever Electronic Arts nog even goed van zich horen. Een nieuwe update voor Real Racing 3 bezorgt de game drie nieuwe Ferrari’s. De volbloed Italiaanse sportwagens die je kan besturen zijn de 175 F1-bolide uit 1950, de Ferrari 412 T2 uit 1995 en de F14-T van dit jaar.

De drie bolides die tot de snelsten in het spel behoren, gaan gepaard met net zoveel nieuwe uitdagingen. Er zijn drie speciale evenementen opgezet waarmee je deze edele vierwielers in je collectie kan toe-eigenen. Ook zijn er drie nieuwe Ferrari-series, die bij elkaar opgeteld goed zijn voor meer dan 140 nieuwe evenementen.

Een groot deel daarvan zal ongetwijfeld afspelen op het nieuwe circuit dat de update naar Real Racing 3 versie 3.0 ook met zich meebrengt. Je kan nu scheuren op het Monza-circuit, een van de oudste racecircuits ter wereld.

De Sims Freeplay kerst iPhone iPad

Electronic Arts gaf eerder deze week nog een populaire gratis game een grote update. De Sims Freeplay werd volledig gehuld in kerstsfeer, met dagelijkse cadeaus, kerstoutfits, een levende teddybeer en meer mogelijkheden voor een nieuwjaarsfeestje. Vanaf 14 december komt er ook een kerstmissie beschikbaar om te spelen.

Helaas is één ding niet veranderd en dat is dat het een geweldig mooi uitgevoerd spel is, zeer mooie graphics, uiterst gedetailleerd tot in de cockpit aan toe, maar....... het spel blijft buitengewoon duur. Natuurlijk kun je de game zonder extra kosten spelen maar dan zul je geduld moeten hebben. Op sommige levels zul je dan -als je niets koopt- moeten wachten tot de volgende dag. Ook wordt het op den duur vrijwel onmogelijk om nog een wedstrijd te winnen zonder upgrades. En die upgrades zul je moeten kopen of.........wachten. Maar ondanks deze minpuntjes blijft het een buitengewone ervaring om met peperdure auto's , tot in detail uitgevoerd , een paar rondjes over circuits over de hele wereld te kunnen rijden. Echt aan alles is gedacht. Zelfs de metertjes op het dashboard bewegen exact mee en geven precies de juiste snelheid en/of toerental aan. Echt een beleving op je smartphone. Maar eigenlijk behoor je zo'n 'high-end' game op een tablet te spelen. Ik zelf gebruik hiervoor een iPad met Retina scherm en is werkelijk fenomenaal. Sorry dames , maar dit moest ik toch even kwijt. En voor de heren....... amuseer jullie !!! 

Real Racing 3
versie 3.0.0
Electronic Arts
Downloaden gratis

Geen opmerkingen:

Een reactie posten